Over mij

In Blogs by admin1 Comment

‘If you can dream it, you can do it’.

Mijn naam is Anne. Ik ben 20 jaar oud, ik studeer Communicatie en ik heb een grote passie voor sporten en koken. Dat is het afgelopen jaar wel anders geweest. Want als sporten een ‘moeten’ wordt of koken alleen nog met de meest caloriearme producten mag van jezelf, kan je het dan nog een passie noemen?

Toch zijn het deze passies die ervoor hebben gezorgd dat ik hier sta.┬áDankzij een hardloopdroom – een halve marathon in een wereldstad – heb ik gekozen voor herstel. Dankzij een passie voor koken, experimenteer ik weer met steeds meer verschillende producten.

Dat gaat soms met vallen en opstaan, knokken en weer doorgaan. In deze blog deel ik mijn ervaringen. Mijn weg naar de halve marathon. Mooie momenten. Moeilijke momenten. Om mezelf te motiveren, om anderen te inspireren.

‘If you can dream it, you can do it.’


0
weken tot de halve marathon

Comments

  1. Mooie verhalen, Anne, knap hoe je het onder woorden brengt!

Leave a Comment